Kamienne, szklane, ceramiczne, granitowe i stalowe; prostokątne, owalne i łukowate; wiszące i leżące na blacie; małe i duże – bogactwo dostępnych na rynku umywalek jest wielkie. Jak poszczególne parametry przekładają się
Łódź, 21 września 2020 r.Informacja prasowaAtlas konsekwentnie działa na rzecz zrównoważonego rozwojuAtlas, wiodący producent materiałów budowlanych, konsekwentnie działa na rzecz zrównoważonego rozwoju. Oznacza to, że
Informacja prasowa,Warszawa, 18 marca 2014r.Twój dom pięknie odmienionyJak dobrze przygotować się do wiosennego remontu?Końcówka zimy to idealny czas, by zaplanować wiosenne odświeżenie domu. Najbardziej sensowna i ekonomi
Świeże powietrze w domu zimą – jak wietrzyć, żeby nie żałować?07.12.2017Sezon grzewczy to dla właścicieli domów i mieszkań jeden z najtrudniejszych okresów w roku. Widmo rosnących kosztów eksploatacyjnych, zachwi
Granitowe i stalowe zlewy oraz baterie – jak o nie dbać?Wybierając zlewozmywak do kuchni, zwracamy uwagę przede wszystkim na funkcjonalność oraz walory estetyczne. Jednak w trakcie użytkowania często okazuje się, że nie wie
Kominek gazowy w projekcie domuKominek gazowy stanowi alternatywę dla tradycyjnych palenisk. Gwarantuje wyjątkowy nastrój i urokliwy widok tańczących płomieni, a dodatkowo jego montaż nie wymaga murowanego komina. Nowoczesne ko
Verle Küchen – praktyczne i przystępne cenowo kuchnie laminowaneSzukając wymarzonej kuchni zastanawiamy się jak pogodzić nasze możliwości finansowe z oczekiwaniami co do jakości i estetyki mebli. Rozwiązaniem są modele
Warszawa, 27.07.2017 r.Informacja prasowaNajjaśniejsza, elegancko panującaBiel kojarzy się z czystością i spokojem. Jest fantastycznym, olśniewającym tłem dla dodatków i detali w innych kolorach. Umiejętnie wykorzystana, n
Jesień obfituje w rynkowe nowości AGD spod znaku Amiki. Kolejną po piekarnikach jest linia płyt indukcyjnych Inari. Sprzęt posiada niespotykany do tej pory panel sterowania oraz prosty i funkcjonalny design, który z łatwością
Bateria umywalkowa dla każdegoJak informuje WHO, aż 70% zatruć pokarmowych jest powodowanych przez bakterie przenoszone na brudnych rękach. Aby uniknąć tego zagrożenia, konieczne jest nie tylko systematyczne dbanie o higienę,